Just Nu! Vi anpassar priserna på service och reparationer.

SEAT Service och Reparation. Mindre bekymmer, mer bilkörning.

Vi på SEAT Stockholm är experter på just SEAT. Därför ser vi till att din bil förblir 100% SEAT, genom olika reparations- och servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.


SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATS höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

SEAT Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Service® Mobility automatiskt – mobilitetsgarantin som hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 8+

SEAT Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

SEAT Basservice

För dig som har en SEAT som är av årsmodell 2014 eller äldre finns även SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Välkommen att boka tid redan idag!


Läs mer om SEAT Service.