SEAT Originalservice 4+ och 8+

SEAT Service och Reparation. Mindre bekymmer, mer bilkörning.

Om du har en lite äldre SEAT så har du ett försprång när det gäller service och reparationer med SEAT Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Det är helt enkelt samma Originalservice som för nyare bilar. Skillnaden är att priset är lägre om bilen är äldre än fyra år, och ännu lägre om den är äldre än åtta år. Vi har anpassat och sänkt priserna för bilar av årsmodell 2019 eller äldre. 

Vi på SEAT Stockholm är experter på just SEAT. Därför ser vi till att din bil förblir 100% SEAT, genom olika reparations- och servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.

SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATS höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

SEAT Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Service® Mobility automatiskt – mobilitetsgarantin som hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 8+

SEAT Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

SEAT Basservice

För dig som har en SEAT som är av årsmodell 2015-2007 finns även SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!

Läs mer om SEAT Service.


SEAT Kortet VISA - poäng på allt

Dela upp din betalning på 12 månader med SEAT Kortet. Utan ränta och avgifter får du även poängpå alla dina inköp – var du än handlar. Mer information om SEAT Kortet.