Klarar dina däck en vinter till?

Det är svårt att sätta en etikett på Mikaela Åhlin-Kottulinsky. Framför allt racingstjärna men även testförare och instruktör har hon fullständig koll på vad som verkligen betyder något även när föret är mer tvålkopp än väg: ”Kontakten med vägen är allt. Så se till att ha millimetrarna på din sida.” Millimetrarna det handlar om är mönsterdjupet. Se till att dina vinterdäck har minst 5 millimeters mönsterdjup för att de ska klara av vintern. Om du behöver nya, välkommen till våra däckexperter. De kan avgöra vad som är det bästa valet för just din bil och din körning.

SEAT Stockholm har just nu fina erbjudanden på nya vinterdäck. Några kampanjprisexempel från Goodyear och Nokian:

All inclusive
Vid köp av 4 däck, ingår däckskifte inkl. balansering utan extra kostnad. Värde 1.295:-

Vi ser till att du får exakt rätt däck.
Att skaffa nya däck handlar om så mycket mer än att kolla dimensionen och beställa. Våra däckexperter är specialister på SEAT-modeller, och de kan avgöra vad som är det bästa valet för just din bil och din körning.

Däckproffset: Här är svaren på de vanligaste frågorna.
När är det dags att köpa nya bildäck? Och hur stort mönsterdjup behöver man egentligen ha för att färdas säkert? SEAT´s däckexpert svarar på de vanligaste frågorna.
Läs svaren på Allt för din SEAT

Boka tid för hjulskifte
Gå in direkt och gör din bokning. Du väljer enkelt den tid och anläggning som passar dig bäst. Men gör det redan nu om du vill boka någon av de populäraste tiderna! Hjulskiftet tar cirka 30 minuter. Vi bjuder självklart på kaffe.

Boka hjulskiftestid

SEAT Kortet VISA - poäng på allt.
Dela upp din betalning på 12 månader med SEAT Kortet. Utan ränta och avgifter får du även poängpå alla dina inköp – var du än handlar. Mer information om SEAT Kortet.