Till er tjänst

När du sätter dig bakom ratten i en SEAT, kan du se fram emot mer än en biltur. Förvänta dig en upplevelse. Du förstår, vår filosofi handlar inte bara om att producera högteknologiska bilar idag. Vi vill också öka körglädjen på vägarna långt in i framtiden. Vi vill ge tekniken en känsla och designen ett syfte. Vår filosofi handlar om att kombinera det bästa av två världar, om tysk design och spansk passion i perfekt harmoni. Vi kallar det ”ENJOYNEERING”. Resultatet är bilar som sticker ut, som bjuder på attityd, stilren design och hög kvalitet. Lägg dessutom till den senaste tekniken från Volkswagen-gruppen, garanterad körglädje och kompromisslös säkerhet, så förstår du att SEAT är den perfekta tjänstebilen för dig som är ute efter det där lilla extra.

SEAT är ett av de ledande bilmärkena i Europa. Vid en av Europas modernaste bilfabriker, i Martorell utanför Barcelona, har vi tillverkat närmare 20 miljoner bilar sedan invigningen 1992. Som ett märke inom Volkswagen-gruppen har vi tillgång till stora gemensamma resurser för forskning och utveckling och vi ligger långt framme när det gäller att ta fram bättre, säkrare och snålare bilar. Teknologi och utrustning som vi har tagit fram för att förenkla din vardag.

Att tänka på miljön är en stor sak för SEAT. Och för att främja våra eco-referenser ännu mer har vi lanserat vår nya innovativa TGI motor. En motor som främst körs på Compressed Natural Gas och erbjuder ett miljövänligt alternativ utan att kompromissa på prestandan. Den genomsnittliga bränsleförbrukningen är bara 35g CNG per 10 km. Det resulterar i ett förvånansvärda låga 94 gram CO2 per km och även körekonomi som resulterar i lägre kostnader.

Så om du tycker att det är roligt att köra bil kan SEAT som tjänstebil bidra till en ökad arbetsglädje. Det handlar om design och körglädje. Och naturligtvis om det kompromisslösa säkerhetstänkandet och den avancerade teknik som finns inbyggd i varje SEAT.

Sten-Arne Hansson
Företagssäljare

040-38 02 81
sten-arne.hansson@dinbil.se