Serviceerbjudanden

Däcken hemma i år igen?

Vi på SEAT Malmö kan däck, vi vet hur viktigt det är att däck förvaras under rätt förhållanden för att få så lång livslängd som möjligt.

Checka in hjulen på vårt däckhotell för en riktig SPA-vistelse. Du slipper ont i ryggen, oljiga händer, sparar plats där hemma och däcken bor tryggt i första klass tills det är dags att använda dem igen.

När du lämnar dina hjul till något av våra däckhotell gör vi först en kontroll och mätning av hjulen innan de tvättas rena och placeras i ett mörkt och svalt utrymme. Vi är också noga med säkerheten och hjulen är självklart försäkrade under sin tid hos oss.

Med vår hjulförvaringsservice slipper du ha hjulen liggande hemma och så vet du att du kör maximalt säkert när den nya säsongen kommer. Smidigare och säkrare blir det inte.

Skifte | Tvätt | Kontroll | Förvaring: 1.045 kr/säsong

Gör det enkelt för dig själv och ge dina hjul det allra bästa, välkommen att boka däckhotell!

Boka tid för hjulskifte och däckhotell

Gå in direkt och gör din bokning. Du väljer enkelt den tid och anläggning som passar dig bäst. Men gör det redan nu om du vill boka någon av de populäraste tiderna! Hjulskiftet tar cirka 30 minuter. Vi bjuder självklart på kaffe.

Boka hjulskiftestid/däckhotell

SEAT Kortet VISA - poäng på allt.
Dela upp din betalning på 12 månader med SEAT Kortet. Utan ränta och avgifter får du även poängpå alla dina inköp – var du än handlar. Mer information om SEAT Kortet.