Serviceerbjudanden

Delar med fördelar

Du vet väl att vi har sänkt priserna på service och reparationer för bilar av årsmodell 2019 eller äldre? SEAT Originalservice 4+ eller Originalservice 8+. Kvaliteten däremot tummar vi inte på. Vi monterar bara reservdelar som är tillverkade för just din SEAT.


Det bästa för din SEAT.

SEAT Originaldelar är skräddarsydda för din SEAT och uppfyller de högsta standarder som krävs för att garantera din säkerhet, prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet för din SEAT.
Reservdelar designade och konstruerade av SEAT för att uppfylla de högsta kvalitetsnormerna, vilket säkerställer bibehållet värde, kortare reparationstid och ökad säkerhet.


SEAT Service och Reparation. Mindre bekymmer, mer bilkörning.

Genom att välja SEAT Originalservice tar du hand om din bil på bästa sätt. Eftersom vi är experter på just SEAT, har alla nödvändiga specialverktyg och alltid använder SEAT Originaldelar, kan vi se till att både livslängden och andrahandsvärdet på din bil bevaras. 


Vi på SEAT Stockholm är experter på just SEAT. Därför ser vi till att din bil förblir 100% SEAT, genom olika reparations- och servicepaket som passar din bil i alla skeden i dess livslängd. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.SEAT Originalservice

SEAT Originalservice är det smarta sättet att bevara din SEATS höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs SEAT Service® Mobility automatiskt – hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 4+

SEAT Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Service® Mobility automatiskt – mobilitetsgarantin som hjälper dig på plats om du råkar ut för ett driftsstopp.

SEAT Originalservice 8+

SEAT Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. SEAT Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

SEAT Basservice

För dig som har en SEAT som är av årsmodell 2015-2007 finns även SEAT Basservice. Samma detaljomsorg och SEAT originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Boka din verkstadstid online och se ditt pris direkt!

Läs mer om SEAT Originaldelar.


SEAT Kortet VISA - poäng på allt

Dela upp din betalning på 12 månader med SEAT Kortet. Utan ränta och avgifter får du även poängpå alla dina inköp – var du än handlar. Mer information om SEAT Kortet.